Menu
Gildia Pióra na Patronite

kraty w oknach

bez ciebie
cóż rzec
za nocy zasłoną

bez ciebie
w ciszy
rodzą się demony

bez ciebie
świat ma kolor purpury
i chłód krypty

bez ciebie
bez ciebie

ten świat
tak bardzo boli !

zachodzi słońce
rodzi się mrok
wczorajszych dni
wstaje świt

bez ciebie
znów sny
granicą obłęd

w oknach kraty

bez ciebie

to nic

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • słoneczniki

    15 May 2012, 20:54

    Bez Ciebie nie byłoby tych pięknych słów...