Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zła

Będę teraz zła
Krwawe łzy bolały
Te słowa dwa
Wojnę rozpętały

Teraz ja będę ranić
Bo chcesz zniszczyć mnie
To Tobie wszystko będzie się walić
Kto wygra, każdy wie

Będziesz klękał i płakał
Bym przestała zabijać
Będziesz krzyczał i błagał
A ja będę serce przebijać

Potem jak śmiecia zdeptam
Już nikt nie pokocha
Jeszcze Twój uśmiech pamiętam
Ale z mego serca wynocha

Znienawidziłam Twe duszę
Jestem dumna z siebie
Teraz cierp te katusze
Ja poczuje się jak w niebie

21 147 wyświetleń
87 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!