Menu
Gildia Pióra na Patronite

bananarouge

Będę się uśmiechać
Będę śmiać się w niebogłosy
Będę zabijać
Aż ucichną w głowie głosy. ..

4701 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
  • agniecha1383

    7 September 2014, 22:42

    najtrudniejszy pierwszy krok:)