Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kwiaty myśli

Barwami najpiękniejszych kwiatów
Kolorować chcę swoje wspomnienia
Lecz kwiaty często więdną
Bez mojego pozwolenia

Dziś byłam w kwiaciarni
Chcąc kupić nowe kolory
Wstałam specjalnie wcześniej
By znaleźć najpiękniejsze wzory

Przyszłam na targ wspomnień
Lecz nic już tam nie było
Moje wspomnienia wygasły
Wszystko mi się rozmyło

Dziś moje myśli
Zwiędniętymi kwiatami usłane
Już nie ratuję wspomnień
Niech zostaną zapomniane

4722 wyświetlenia
43 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    22 February 2017, 16:38

    Brakuje mi zwrotki z tym krokiem naprzód w dziś poza wsponieniami.