Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdzie ty

bardzo bym chciała
bardzo się boję

czemu cie nie ma
czemu nie będzie

lepiej we dwoje
kolacje gotować

pic wino do rana
czas marnować

dzielić myśli
serca bicie

...i życie
przy okazji,

życie

7346 wyświetleń
71 tekstów
8 obserwujących
  • CЯuelCOMA

    31 October 2015, 23:48

    Super !! Bardzo mi się podoba ^^

  • Cris

    31 October 2015, 22:29

    Ciekawy wiersz.
    Pozdrawiam.