Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bardziej niż ciebie kocham sie gubić
Wtedy jestem bardziej pewny
Bardziej niż ciebie kocham widok uciekającego pociągu
Wtedy jestem bardziej pewny
Bardziej niż ciebie kocham kujący oczy dym papierosa
Wtedy jestem bardziej pewny...

3482 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!