Menu
Gildia Pióra na Patronite

zamiast łez uśmiechnij się

balsamiczne wspomnienia zamknij w butonierce
zapach niezapominajek niechaj
służy jako antidotum

na skołatane serce

Krystyna A.Sz. 02.04.2013r.

75 638 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących