Menu
Gildia Pióra na Patronite

Balet

Balet ma wiele zalet
i za to kochamy go,
bo przy nim
poznałyśmy się
i razem tańczyć
chcemy go.
On jest naszą pasją
i nic nie rozłączy nas,
bo razem przez cały
świat.
Wymyśliłam z przyjaciółką jak miałyśmy po 10 lat :)

132 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!