Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź

Bądź ze mną ..
Bądź ze mną jak tylko potrafisz
Bądź zemną tak jak jesienią liście staja się złote
Tak jak zimą spada śnieg jak latem słońce świeci tak jak wiosną wszystko budzi się do życia
idź ze mną przez świat tą samą ścieżka
Przez nasz świat ..

746 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!