Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź mym oddechem
Nocy czułym wyzwaniem
Niech dzień się nie kończy
A noc wiecznością się stanie

Serce jak obraz farbami pomaluj
Barwami miłości opleć mą duszę
Rozepnij gwiazdy nad moją głową
Nie żałuj czułości ani pięknych wzruszeń

Przytul me serce gdy koszmar je zbudzi
Daj światło w mroku gdy z tęsknoty ginie
Subtelna nutą co w sercu rozbrzmiewa
Oddal me smutki niech radość w nim żyje

Niech się w mym sercu jak w lustrze odbija
Tajemna moc miłością malowana
Bym każdą chwilkę wykradła wspomnieniom
Bym już na zawsze nie została sama

Ulenka5

11 085 wyświetleń
53 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!