Menu
Gildia Pióra na Patronite

Międzynarodowy Dzień Przytulania

Bądź mu jak z włoszczowskiego masła omasta
I piersiami swemi klatkę piersiową ochlastaj
Ty jej bądź jak ten z południa Europy niż
I jej sutki dłonią pieść piersi wargami liż
Oddaj też magii jej boskim pośladkom cześć
I je namiętnie pieść zahamowania miej gdzieś
Wargami i śliną napisz przedrżącą odę do ud
A ty jemu pisz i wymaluj islandzki wzwód
Nie tylko od święta zerwij łańcuch się wyuzdej
I nurkuj głową w tę księżycową bruzdę
Ty żono dziewczyno też miłości oddaj cześć
I mu te fałdki gruzełkowate zadziornie pieść
I że się do pracy spóźnisz się nie frasuj
Masuj mu plecy i foto mężczyzny prasuj
TY też jej plecy włosy uszy dopieszczaj
I bądź długim poematem się nie streszczaj
Aż myśl wam się pojawi utkana na prędce
Że chcielibyście mieć do pieszczot cztery ręce
I tak ty i ty rok cały w przytulaniu trwaj
A starczy człowiek i nie potrza kota ani psa
Że zrozumiesz że kariera świat to mało
Trzeba człowieka dopieścić bo po to ma ciało
Bo musisz wiedzieć że trwanie bez człowieka przytulenia
Jest głupotą i zdradą życia nie do wybaczenia

297 714 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • Cris

    31 January 2017, 08:20

    Niech w każdym dniu, w Twoim życiu tych pieszczot nie braknie, a chęci życia przybędzie więcej, choć domyślam, że Ci ich nie brak.
    Miłego dnia.