Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź ...

Bądź ...
Gdy się śmieje i gdy płaczę
Bądź ...
Kiedy odnoszę sukcesy i kiedy ponoszę porażki .
Bądź ...
Kiedy jest dobrze i kiedy źle.
Bądź ...
Gdy jestem tak blisko i gdy jestem bardzo daleko.
Bądź ...
Kiedy dotykam Twojej dłoni , i kiedy nie mogę jej dotknąć .
Bądź....
Kiedy mam czas i kiedy go brak .
Bądź ....
Gdy świeci słońce i gdy pada deszcz.
Bądź ...
Kiedy chcę żebyś był i kiedy nie chcę .
Po prostu bądź zawsze ....

2670 wyświetleń
27 tekstów
0 obserwujących
  • Malusia_035

    23 August 2014, 13:29

    ŁAdny :))

    Pozdrawiam :)

  • Butterfly!

    23 August 2014, 12:26

    Dokładnie tak. Potrzeba każdego z nas , lecz czasem ciężko taka potrzebę zaspokoić .

  • RozaR

    23 August 2014, 12:17

    Oto potrzeba każdego człowieka.