Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

a w piekle
dokąd jeszcze
orszaki niebieskie
wstępu nie mają
i czarne serca się topią
smutkiem okryte
cud nowy niech zawita
pod postacią tego
co na ustach świętych
drży od niepowiedzeń

5917 wyświetleń
86 tekstów
19 obserwujących
  • Adnachiel

    4 November 2016, 15:46

    Piękne, czekałem na Twój wiersz :)

  • Rikitikitawi

    4 November 2016, 15:46

    Smutno :(