Menu
Gildia Pióra na Patronite

A więc…?

A więc znikasz?
Jak płomień świecy
W blasku zanikasz
Wtenczas, gdy ktoś
Wychodzi z pokoju
A przeciąg drzwi
Wywołuje wiatr
Samotny przeciąg
Powiew złości
Który to zmiata
Żar z knota świecy
Ciemność nastaje
A czas zastyga
Jak wosk tej świecy
Zastyga ziębnie
Aż w końcu
I ten czas
Zastyga
Zamykasz powieki
Na całe wieki
A więc znikasz!

http://www.youtube.com/watch?v=JKy24d9nV5s

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • słoneczniki

    3 March 2013, 10:01

    Działa na myśli...