Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez śladu naszych stóp

A więc to już tutaj?
Ta mgła...
szum spadających gwiazd
co giną w koronie drzew
i kręta droga z kamienia

i nic nie boli
znikł strach

tylko gdzieś tam
drży jeszcze tęsknotą
okradziona z odgłosu naszych stóp
coraz bardziej bezludna ziemia

137 929 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • 14 November 2011, 11:52

    sojusz pomiędzy pakta konwekta. Hołd Ruski 1611 29 października X.

  • giulietka

    13 November 2011, 13:37

    Piękna i zamyślająca pointa...
    Dziękuję M. ;)

  • Papillondenuit

    13 November 2011, 13:02

    nawet gdy serce zaśnie, wciąż będzie śnić...