Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ma litości!

A więc pamiętajcie Kochani
Żeby nigdy złością nie walczyć
Bo jeśli ktoś Was wyzywa i próbuje znieważyć
Nie dajcie się sprowokować, nawet jak jesteście zgniewani
Jeśli ktoś wam złością
Tkwi w gardle ostrą ością

Nigdy nie podpierajcie się złym gestem
Bo zawsze lepiej złość i pięść
Zwalczać miłym słowem
I miłość w sobie nieść

66 687 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!