Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

a we mnie
jest tylko pęknięte drzewo
któremu próbuję nadać życie
krwią rozdrapaną do białości

dotykiem zbyt cichym
by nie zapomnieć

miłością -
rozbitym oknem
na bezgwiezdną noc

to najtrudniejsze
przeżyć cudzy ból
w swoich oczach
i mieć jeszcze serce
by go unieść

28 856 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
  • RozaR

    28 January 2017, 23:02

    Nastolatki zazwyczaj bełkocą

  • Kamil Borkowski

    28 January 2017, 21:30

    jestem już tak stary, że nawet nie wiem jak teraz mówią nastolatki :)

  • 28 January 2017, 18:37

    Bardzo mi się ten wiersz podoba.. jak to mówią nastolatki
    ..szacun ;)