Menu
Gildia Pióra na Patronite

autobus ludzkich spraw
za szybą mija świat

kotłujące się emocje
zaduch wielki tworzą

miłość wysiada na targowisku
codziennością przysłaniając twarz

rozgrzane serce topnieje...

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • kamille

    7 March 2016, 00:09

    Pańska modyfikacja mojego wiersza bardzo ukierunkowuje spojrzenie na całość...
    co chciałam napisać - napisałam ;)
    niemniej dziękuję za zatrzymanie się na moim "tworku"
    pozdrawiam :)

  • RozaR

    5 March 2016, 17:18

    Autobus lekkich obyczajów
    Odwiedził nas

    kotłujące się emocje
    zaduch wielki tworzą

    miłość wysiada na targowisku
    codziennością przysłaniając twarz

    rozgrzane serce topnieje...