Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dom róż

piórem2

A ty królowo ogrodu zapraszaj wszystkich i czaruj i bądź
A nie kłuj tylko trącaj by nikt zanadto się nie zbliżał
A potem opuść ze zmęczenia gałązki zwiędłe, powabne
może ktoś wpadnie z kropidłem, konewką, dla zabawy.
Na święto róż.

129 194 wyświetlenia
1419 tekstów
12 obserwujących