Menu
Gildia Pióra na Patronite

po wietrze

nie staram się dzielić chwil
nawlekanych na słońca promienie
ani dni
co i tak policzone
więc już wcale nie muszą się śnić

a swoją drogą
pod wiatr
najtrudniej się z czasem odchodzi

gubiąc łzy
co nie mieszczą się w głowach
głaskanych miłości rękami
osłanianych przed wiatrem zwątpienia
od najmłodszych zim

137 917 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    14 March 2015, 11:40

    Dziękuję Ci, Hann, to miłe.
    Pozdrawiam.

  • mill

    13 March 2015, 19:48

    ...bardzo ładny wiersz ....fisz....