Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

A o miłości chcę pisać
lekko
zamroczona wymyślnym i miodowym
zlepem ciężkich dla serca słów

324 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
  • Bromba

    18 September 2015, 22:02

    Ciężkie słowa i ładne.