Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatnie tchnienie

Anioł stanął w drzwiach
Ostatnie tchnienie
Odchodzisz

Pan wzywa przed swój tron
Umęczone członki odrzuć
Nastąpił zgon

Dusza wzleciała ku niebiosom
Tańczysz dzisiaj przed Bożym tronem
Tu na ziemi wszystko skończone

2928 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
  • 1 October 2015, 20:03

    Dziękuję :)

  • aloya

    1 October 2015, 10:49

    Tak będzie. Piękne