Menu
Gildia Pióra na Patronite

Protokołu nie będzie

Aniołek w ciąży
- boże -
ukrwionej jak kaszanka
na patelni
hebanowej

to żaden wstyd
przecież i z próbówki
można pić wino
a ona
otulona popielatymi skrzydłami
ze zlęknionej porcelany
rozkojarzonym odbiciem
w fontannie woła

brukowana droga

127 818 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!