Menu
Gildia Pióra na Patronite

A.nimozje moje co do tego świata
L.eżą rozłogiem jak ugór wiekowy
I.ntrowertyka dusza co ma już swe lata
C.iepłem wciąż darzy życia mroźne okowy
J.eszcze tylko doskwiera twej bliskości prohibicja
A.le już niedługo i te smutki czeka nieuchronna banicja.

5477 wyświetleń
53 teksty
2 obserwujących
  • fyrfle

    6 May 2015, 13:47

    Wiem rozumiem popieram!