Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość 2

aniele z niebios
upadły w czeluści
ty
co poznałeś
niepoznane

zaśpiewaj
pieśń o uczuciach
paradoksie
nienawiści i miłości
rozdrapywanych
co dnia ran

ty znasz
mroku duszy zakamarki
napawasz się jej
lękami
więc powiedz
ile w tym prawdy

że ona i on
i miłość

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • danioł

    25 November 2011, 21:00

    lepiej pobudzić
    niż zanudzić

  • 25 November 2011, 20:51

    hehe wiedziałem że odpowiedzi najlepiej mi wychodzą :PPP

  • danioł

    25 November 2011, 20:47

    oooo

    to było ładne

    +

  • 25 November 2011, 20:45

    tomy bzdur
    kilka genialnych linijek

    szatańskie strofy
    słowo
    za
    słowem

    poznanie
    i pożądanie

    śmiech
    litości

    kolejny tom
    ląduje na stosie

  • danioł

    25 November 2011, 20:32

    słabe
    jeszcze nie

    kilka zeszytów do szuflady
    hektolitry akoholu
    i przygody z narkotykami

    & miłość
    śmierć