Menu
Gildia Pióra na Patronite

Granica

A niebo było czerwone
Purpura po horyzont
Wieczorna zmiana warty
Nad pustynią

Wiatr przycichł
Kontur żołnierza na czerwieni
A nad nim helikopter
Strażnik tej ziemi

Na ziemię z piachu i ropy
Przyszli najemnicy
Dla ich panów nie ma praw
I nie ma granicy

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!