Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniatura z doklejonym obrazem stanu W

Andrzej
wyjechał bez walizek
mam po nim radio
czerstwy notatnik
z jeszcze bijącym sercem

(Obraz stanu W )

Rybiki

Może źle robię
że
zabijam rybiki

dzisiaj tyle ich
rozdeptałem

A jakby ktoś
tak
rozdeptał moją rodzinę
- ? -
- jakie to straszne -

to chyba z obrzydzenia
je zabijam
a może
lepiej wysłać je
na Madagaskar -

prawo istnienia
małego brzydactwa.

(napisane 25 lat temu)

127 805 wyświetleń
1426 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!