Menu
Gildia Pióra na Patronite

skojarzenia

A kiedy zdążyłam się przekonać, jak mocno można tęsknić - wróciłeś.
[EoS]

pustkę można wypełnić na wiele sposobów
najpewniej jest ją zaszyć
między piątym a siódmym żebrem
by zapomnieć że w ogóle istnieje

bo co to znaczy tęsknić
to takie nic
o którym dowiedzieliśmy się
więc zaczęło nam przeszkadzać
że już go nie ma

147 011 wyświetleń
1739 tekstów
256 obserwujących
  • 12 August 2013, 23:30

    Moja poezja się trochę zmieniła. Chociaż [trochę] to dość małe słowo.
    Miło mi.