Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kamień

A kiedy przestaniesz
mnie kochać
wybiorę dobrze
wersy pożegnania
wyjmę ten kamień
z mego buta
odchodzę w pokoju
ciebie zostawiam
z szaleństwem nocy
zabieram serce
w małej walizce
byłeś południem
i północą moich
inspiracji
już przestałam
podpierać twoje kroki.
https://www.youtube.com/watch?v=D3gGPEbTfC8

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • 27 April 2017, 14:06

    Nie jest ładne ale też pozdrawiam :)))

  • silvershadow

    27 April 2017, 09:34

    Ładnie. Pozdrawiam :)