Menu
Gildia Pióra na Patronite

Weź...

A jeśli będziesz chciała już iść,
weź mnie za rękę
Ja pójdę za Tobą
choćbym już nigdy nie miał zobaczyć ich
was, nas, mnie.
Weź mnie za rękę,
zaprowadź gdzie sama chcesz
zabierz ze sobą,
Tylko nie zostawiaj samego Tu.

Choćbym już nigdy miał nie otworzyć oczu.
Choćbym już nigdy nie poczuł na twarzy wiatru.

Weź mnie za rękę,
ale nie puszczaj już nigdy.

14 114 wyświetleń
57 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!