Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (o chwilach)

a ja chciałbym wrócić do tych chwil
które nigdy się nie zdarzą
bo nim świt otwarł swe oczy
noc kotarą słońce przesłoniła

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!