Menu
Gildia Pióra na Patronite

Horyzont Mgieł.

A gdy Słońce
moje zajdzie
odejdę
w dal siną

Lecz Słońce
świecić będzie nadal
choć za horyzontem
bo inaczej być
nie może

I jeszcze Księżyc
mrugnie tęsknotą
jak za marzeniem
niestety spełnionym

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!