Menu
Gildia Pióra na Patronite

głupisknota

a gdyby tak ten wiatr
który codziennie gładzi twoje włosy
wrócił do mnie szepcząc w ucho
że frunie nieskalany prosto od ciebie
to chociaż choróbska się boje
dałbym żeby mnie przewiało

18 035 wyświetleń
164 teksty
8 obserwujących
  • adasqq

    30 March 2015, 12:12

    Dzięki serdeczne dla wszystkich!

  • onejka

    30 March 2015, 11:01

    Tęsknota, pisze ładne wersy

  • ewelli

    30 March 2015, 10:56

    ładnie

  • 29 March 2015, 23:58

    Ładne to.
    Pozdrawiam. :)

  • krysta

    29 March 2015, 23:49

    ciekawy wiesz...