Menu
Gildia Pióra na Patronite

A gdyby tak naprawić świat…
poskładać go ponownie
I w stare – nowe tchnienie wlać
wyleczyć to co chore

Dobrze byłoby naprawić świat
lecz jak to zrobić?... Powiedz...
Żeby do brata nie strzelał brat
- a słowo było pięknym słowem

6081 wyświetleń
83 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!