Menu
Gildia Pióra na Patronite

a gdyby tak
mieć go
na co dzień?

gdyby tak
być pewną
że jest cały czas?

gdyby tak
mieć świadomość
że nie znika?

gdyby tak
uspokoić się
raz na zawsze?

gdyby tak
iść naprzód
wciąż czując obecność?

gdyby tak
odwracać się
i widzieć jego cień?

i gdyby tak w końcu
w to wszystko uwierzyć?

przecież nikt nigdy nie udowodnił
że Aniołów Stróżów nie ma

2439 wyświetleń
25 tekstów
1 obserwujący
  • 6 April 2014, 00:19

    masz go na co dzień
    i jest cały czas
    nigdy nie znika
    bądź zawsze spokojna
    idź śmiało naprzód on czuwa
    lecz cienia nie zobaczysz
    ale uwierz Twój Anioł Stróż czuwa.

  • krysta

    5 April 2014, 17:54

    ''...i gdyby tak w końcu
    w to wszystko uwierzyć...''

    to będzie Cię strzegł.
    pozdrawiam :)