Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziękuje że jesteś

A gdybym zapytał
czy naprawdę jesteś szczęśliwa ze mną?
Czy mógłbym Ci coś zaproponować?
Jeśli tak to:
Zostaw wszystko i chodź ze mną
Zostaw wszystko
zamieszkajmy na końcu świata
na bezludnej wyspie
by nikt nas nie odnalazł
Po co niszczyć szczęście
które jest nam pisane
Zostaw wszystko i chodź ze mną
tam gdzie można dosięgnąć gwiazd
gdzie można dosięgnąć nieba
Bo co może być piękniejsze
od spędzonych z Tobą każdych chwil
od dotknięcia Twoich dłoni
od pocałowania Twoich ust
od Twojego uśmiechu
Każdy dzień to dar
Każda godzina to dar
Bo mam Ciebie
I nic więcej mi nie potrzeba
To wszytko co mam to Ty
Więc...
jeszcze dziś nie pozwolę
aby to był nasz ostatni pocałunek
aby to było nasze ostatnie spojrzenie
nasz ostatni uścisk
jeszcze dziś chce Ci powiedzieć
dziękuje że jesteś

http://www.youtube.com/watch?v=GemKqzILV4w

14 697 wyświetleń
98 tekstów
5 obserwujących
  • Specyk;)

    17 November 2013, 20:58

    dziękuję;)

  • Insomniaa

    17 November 2013, 20:57

    ładne to takie...

  • Specyk;)

    10 February 2013, 13:52

    Dziękuję;)

  • misiek45

    10 February 2013, 13:28

    Piękny wiersz jak obietnice które mogą się spełnic bo jeśli jest szczęśliwa...wszystko jest możliwe -pozdrawiam :))