Menu
Gildia Pióra na Patronite

zerżnij ojca, zabij matkę

adoptuj mnie, wypierz
przemoczoną piżamkę, pozwól płakać
z głową na piersi
gdy nie widzę

i powrócić wilgotną tam
skąd mnie jeszcze zostało
by wyjść

miłością łożyska zedrzyj bielmo
ojcowskiego nasienia zapach, kolana

żryj

42 460 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących