Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płacz

A czas niczym woda
milcząca, cicha, bezwonna
płacz kochany
bo szarpie się dusza
bezbronna, inna, niczyja
za błędem... widzę nową ścieżkę
bez obrazów, kolorów, zapachów
płacz kochany
nikt cię nie usłyszy
ja nie proszę ...o miłość
ja nie chcę szeptać ci do ucha
i łzy roztapiać stalowy łańcuch
do szyi uczepiony
ja chcę płakać jak najciszej
moja wola jest silna
przekreślam swój cień po centymetrze życia
płacz i nie proś miłości, by była ostrożną.

https://www.youtube.com/watch?v=K96iKmT86gc

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    10 April 2017, 09:37

    tez ciepło pozdrawiam :) ze słoneczkiem :)