Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzień Kobiet

Kukasz

A cóż to dziś za Dzień? Nie mówcie, że nie wiecie
wszak, to znowu 8 marca, jeden z najpiękniejszych Dni na świecie :)
tak więc by tradycji stało się dziś zadość
ponownie napisałem „kilka” wersów, by przynieść Wam Kobietom radość :)
zatem niech dziś Wam się spełnią wszelkie marzenia,
a wszystko w Waszym życiu na lepsze się zmienia,
by słońce codziennie w Waszych sercach świeciło,
aby dzięki dobrym słowom innych ludzi miło się robiło,
słońce niech dla Was świeci także na niebie,
pamiętajcie by codziennie uśmiechać się i mocno wierzyć w siebie,
aby każda z Was zawsze była już zdrowa,
żeby samych pozytywnych myśli pełna była głowa,
mnóstwa sił do walki z losu przeciwnościami,
abyście zawsze wygrywały z życiowymi problemami,
a tych wszystkich negatywnych rzeczy nie dawajcie sobie wmawiać
pamiętajcie by do końca zawsze walczyć i się nigdy nie poddawać
żebyście potrafiły czerpać radość z każdej życia chwili,
i abyśmy razem za zdrowie Wasze, toasty wznosili ;)
A sukcesów Waszych niech nigdy nie opija żadna z Was sama
bawcie się i tańczcie w zaufanym gronie zawsze do samego rana ;)
porażkami się nie przejmujcie, bo wszystkim zdarza się upadać
zawsze trzeba się podnosić, za każdym razem wstawać
żebyście na swej drodze spotykały życzliwych Wam ludzi,
a sen zły niech nigdy już więcej Was nie obudzi,
spokoju ducha Wam życzę i dużo miłości,
dobrego humoru na co dzień i jak najmniej już złości :),
niewyczerpalnych źródeł do życia inspiracji,
„mórz” chęci do działania i „oceanów” właściwych motywacji,
prawdziwego mężczyzny Wam życzę u boku swojego,
który dla Was żył będzie, takiego jedynego,
faceta, który będzie o Was dbał i kochał należycie
abyście były wyspą, do której on płynie całe swoje życie,
żebyście otrzymały szansę od losu z wzajemnością kochania
bo to jest prawdziwa magia, którą każda Kobieta warta jest oczarowania
wszystkiego najlepszego Drogie Panie w Dniu Waszego Święta
niech każdy więc o dzisiejszym, wyjątkowym Dniu pamięta
tego wszystkiego szczerze dziś Wam życzę i dobrze o tym wiecie
a ja tylko chciałbym by miło dziś było każdej Kobiecie.

1851 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!