Menu
Gildia Pióra na Patronite

aby zagłuszyć ból
włączam muzykę na ful

dźwięki porywają smutki
niech rozum będzie malutki

kołysać się w rytm melodii
strudzone serce pragnie

w słuchawkach cały świat
pełen harmonii rytmu
pozbawiony wszelkich wad

trwa

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    10 September 2015, 21:03

    'muzyka łagodzi...'

  • nicola-57

    5 September 2015, 15:55

    db, za.