Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli Dusza Spaść Może.

Mgła znów otuliła las
podgląda mnie Bóg
- kolejne zboczenie
chciałbym zostać
jeszcze przez chwilę
i chciałbym skoczyć
nawet nie latać
spadać i spadać...
tam gdzie dusza upada
dusza lata?
letnia dusza na pewno lata!
ale jesienna?
musi spadać...!

I jak już tak spadnę
na samo dno
i śnieg przykryje me ciało
na wiosnę nie będzie już nic
tylko dusza uleci

81 586 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    8 November 2017, 10:31

    Szczęśliwa liczba, starczy :]

  • Papużka

    7 November 2017, 22:17

    Nawet 7 się znalazła.

  • scorpion

    18 October 2017, 08:40

    Łuuu, to teraz sama musisz przyznać, że aż taki słaby to nie jest ;]

  • one drop for all

    18 October 2017, 01:49

    cwartom ktoś dał

  • scorpion

    17 October 2017, 10:10

    Ej no, przecież dwie fiszki ma!

    Arczi, oby bez końca :)

  • one drop for all

    17 October 2017, 05:24

    slaby ten wiersz

  • MyArczi

    17 October 2017, 01:44

    o tak, jesienna dusza może spadać cyklicznie, bez końca